gerb1


КОНТАКТИ

вул. Генерала Чупринки, 134,
м. Львів, 79057

Тел./факс: +38(032) 238-81-94
e-mail: ecology(a)nltu.edu.ua

http://ecology.nltu.edu.ua

Співпраця кафедр екології НЛТУ та ЛНУ ім. Івана Франка

В рамках співпраці з ЛНУ ім. Івана Франка у лабораторії нашої кафедри, під керівництвом доцента Оліферчук Вікторії Петрівни, студент кафедри екології ЛНУ ім. Івана Франка Кабай Андрій проходить переддипломну практику. Бажаємо цікавої і результативної роботи Андрію та подальшої плідної співпраці кафедрам.

Детальніше...

Проходження першої частини «Загальноекологічної навчальної практики» - практика з дисципліни «Гідрологія».

25 травня для студентів груп ЕК-21 та ЕК-22 закінчилась перша частина «Загальноекологічної навчальної практики» - практика з дисципліни «Гідрологія». Студенти ознайомилися з роботою і матеріалами гідрометричного посту на річці Щирка в с. Щирець. На основі цього розрахували емпіричну і аналітичну криві забезпеченості витрат води у даному створі річки Щирка.

У верхів'ї річки Зубра здійснили гідрометричні роботи з визначення витрати води методом поверхневих поплавків, а також з використанням гідрометричного млинка. В результаті студенти здобули практичні навики із визначення, коефіцієнта фільтрації ґрунту методом відновлення води у свердловині.

Детальніше...

Студент кафедри НЛТУ зайняв перше місце у 84th Lviv Young Scientists International Conference з Біоетики у Львівському національному медичному університеті ім. Данила Галицького

Студент першого курсу ЕК-11 Ростислав-Іван Маковецький отримав сертифікат учасника та Диплом (за зайняте перше місце) за участь в 84-й науковій студентській конференції «84th LvivYoungScientistsInternationalConference» з Біоетики у Львівському національному медичному університеті ім. Данила Галицького, яка відбулась 7-9 травня.

Вітаємо Ростислава-Івана !!!!!

Детальніше...

Навчальна практика з дисципліни "Екологія людини"

Сьогодні студенти групи ЕК-11 завершили навчальну практику з дисципліни "Екологія людини". У рамках практики наші студенти під керівництвом доц. Оліферчук Вікторії Петрівни вивчали принципи органічного харчування, робили мікологічні аналізи ґрунтів фермерського господарства і побачили перспективи працевлаштування. Через простір «Насамперед» студенти ознайомились з роботою екологів на фермерських господарствах, побачили перспективу у співпраці. Також відвідали дитячий будинок «Благодать» та дві групи діток-сиріт 3-6 років у закладі дошкільної освіти «Ясла-садок №5», де мали можливість не тільки виконати поставлені перед ними завдання, але й завести нові знайомства….

Детальніше...

Дочірні категорії

GREEN Blue Orange BACK TO TOP