gerb1


КОНТАКТИ

вул. Генерала Чупринки, 134,
м. Львів, 79057

Тел./факс: +38(032) 238-81-94
e-mail: ecology(a)nltu.edu.ua

http://ecology.nltu.edu.ua

Вручення дипломів випускникам інституту екологічної економіки і менеджменту

14 липня 2015 року в Конференц-залі Національного лісотехнічного університету України відбулось урочисте вручення дипломів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» і «спеціаліст» випускникам навчально-наукового інституту екологічної економіки і менеджменту.IMG 5856

«Нарешті настав довгоочікуваний для усіх момент, - сказав директор навчально-наукового інституту екологічної економіки і менеджменту, к.е.н., доцент Динька Павло Кузьмич. - Цього року ви є першими випускниками, які отримують дипломи європейського зразка».

Від імені дирекції інституту, завідувачів кафедр і викладачів Павло Кузьмич привітав молодих бакалаврів і спеціалістів з визначною подією у їхньому житті. Директор інституту побажав випускникам вибрати правильний життєвий шлях і запросив продовжувати навчання у стінах рідного навчального закладу. «Надіюсь, що більшість з вас буде здобувачами освітньо-кваліфікаційного рівня «спеціаліст» та ступеня магістр у Національному лісотехнічному університеті України», - наголосив Павло Кузьмич.

До вітальних слів долучився завідувач кафедри екології, д.т.н., професор Копій Леонід Іванович, який побажав випускникам не зупинятися на досягнутому й упевнено крокувати своєю життєвою дорогою.

 13254768

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GREEN Blue Orange BACK TO TOP